В ДТП біля Хмельницького загинуло подружжя прикордонників

Розказати друзям

На Хмельниччині вранці 29 січня трагічно загинуло подружжя прикордонників – Олександр та Неля Доценки.

Після початку повномасштабного вторгнення чоловік та дружина захищали Україну на півдні нашої держави.

Про трагедію повідомили у Державній прикордонній службі України. Коли трапилася ДТП, подружжя вирвалося з війни, щоб навідати 13-річного сина, який чекав на батьків разом з бабусею. 

“Сьогодні зранку, 29 січня, на Хмельниччині трагічно загинуло подружжя, – прикордонники Бердянського загону, – полковник ДОЦЕНКО Олександр Вікторович та підполковниця ДОЦЕНКО Неля Анатоліївна. Олександр організовував та здійснював оперативно-розшукову діяльність, а Неля тривалий час була речницею Луганського прикордонного загону й інформувала щодо обстановки на лінії розмежування й кордоні з країною-агресором”, – зазначено у повідомленні ДПСУ.

У Бердянському прикордонному загоні, де несли службу Неля та Олександр, розповіли: чоловік з дружиною з першого дня повномасштабного вторгнення захищали Україну на південному фронті. Смерть же чатувала на них, коли вони на кілька днів вирвалися з війни, щоб побачити 13-річного сина.

“Після повномасштабного вторгнення р*шистів подружжя несло службу у складі Сил оборони, які боронять Україну на південному напрямку. Олександр та Неля взяли короткотермінову відпустку, щоб зустрітися з 13-річним сином, який через війну евакуювався з Бердянська до бабусі – матері Нелі. Ця зустріч виявилася останньою”, – зазначили прикордонники.

Як повідомляє видання Олександр та  Неля загинули унаслідок зіткнення з вантажівкою неподалік від Хмельницького. 

“Аварія сталася вранці у неділю, 29 січня, в селі Качуринці за 40 км від Хмельницького. Попередньо відомо що Volkswagen Touran, в якому їхало подружжя, зіткнувся із вантажівкою MAN. Від удару 40-річний Олександр та 37-річна Неля Доценки загинули на місці ДТП. 26-річного водія вантажівки госпіталізували. Наразі причини та обставини смертельної аварії з’ясовують правоохоронці”, – пише видання.

Побратими згадуватимуть загиблих Олександра та Нелю Доценків як людей, з яких варто брати приклад для наслідування.

“Це велика втрата для всього колективу прикордонного відомства. Офіцери все своє свідоме життя присвятили справі охорони кордонів України.Олександр і Неля були добрі, люблячі, щирі й чуйні люди. А їх професіоналізм, патріотизм, мужність, незламність духу, вмотивованість, проявленні під час виконання службових обов’язків та в протистоянні збройної агресії з боку росії стали прикладом для наслідування.Висловлюємо щирі співчуття всім рідним і близьким. Ми розділяємо ваш біль”, – зазначено у повідомленні Бердянського прикордонного загону.

https://xmel.km.ua/

131
Розказати друзям
Хмель