Ізяслав прощається з Героєм

Розказати друзям

Знову непоправна втрата для Ізяславщини…

24 грудня 2022 року в зоні проведення воєнних дій загинув 56-річний військовослужбовець, старший солдат, старший водій-оператор взводу протитанкових керованих ракет батареї протитанкових керованих ракет протитанкового артилерійського дивізіону з Ізяслава Франчук Віктор Васильович.

Сьогодні, 29 грудня, орієнтовно о 17:30 год. місто Ізяслав буде зустрічати тіло загиблого воїна.

Маршрут пролягатиме через місто Ізяслав (при в’їзді у місто від м.Шепетівки, по вулицях Незалежності, Заславська) до рідного дому по вул.Гагаріна, 32.

Просимо гідно зустріти нашого Героя, сформувавши «живий коридор» з українською символікою маршрутом траурного кортежу. Ми зобов’язані віддати належну і, на жаль, останню шану земляку…

Завтра, 30 грудня, об 11.30 год. на центральній площі м.Ізяслав відбудеться церемонія прощання, після чого – заупокійна служба за новітнім Героєм у храмі святого Миколая Чудотворця ПЦУ.

Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих Віктора Франчука.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світла пам’ять про мужнього Героя назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив Віктора. Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати.

Вічна слава і пам’ять нашому захиснику незалежності і цілісності України!

https://xmel.km.ua

118
Розказати друзям
Хмель