На Херсонщині полягли наші захисники з Ізяславщини та Волочищини

Розказати друзям

На Хмельниччину продовжують надходити трагічні звістки, пише сайт “Є”

Як повідомляють в Ізяславській міській раді, другого жовтня під час ведення наступальних бойових дій героїчно загинув 43-річний житель села Щурівчики, сержант, командир мотопіхотного відділення Васильчук Олександр Сергійович.

Смерть застала загиблого на Херсонщині.

Олександр Васильчук з Ізяславщини – ліворуч, Ібрагім Оздоєв з Волочищини – праворуч. Фото: з фейсбука

«Новітній Герой був мужнім та відповідальним бійцем та командиром, вірно служив народові України. Та, на жаль, пішов у Вічність… Пішов так, як йдуть усі справжні воїни — під час бою, проявивши свою генетичну міць, захищаючи свою землю та наше майбутнє від загарбників. Поповнивши небесне військо славних синів і доньок української Нації, тепер Олександр став нашим Ангелом-охоронцем», – йдеться у повідомленні.

День перед тим, першого жовтня, під час штурмових дій на Херсонщині загинув ще один ізяславчанин, молодший сержант, бойовий медик гірсько-штурмового взводу Мосьпак Юрій Віталійович.

«Як тільки почалася ця жорстока війна, він не міг залишатись осторонь і пішов на передову рятувати життя захисникам. Але, на жаль, доля розпорядилась інакше – забрала його життя в боях за нашу Україну», – пишуть в Ізяславській міській раді.

За інформацією Волочиської місько ради, під час штурмових дій на Херсонщині, виконуючи обов’язок військовослужбовця, загинув також мешканець їхньої громади – Оздоєв Ібрагім Зяудинович.

«Висловлюємо щирі співчуття матері, дружині, донечці, усім рідним та близьким полеглого захисника», – зазначають у пресслужбі.

https://xmel.km.ua/

95
Розказати друзям
Хмель