Хмельничани “набігали” на авто для ЗСУ

Розказати друзям

Недільного ранку декілька сотень хмельничан, і не тільки, зібрались у парку імені Чекмана, щоб взяти участь у одному з перших благодійних забігів у нашому місті. А ще до них долучились десятки учасників зі всього світу – від Європи до Японії, які брали участь в заході онлайн.

За словами організаторів змагань, дівчат із клубу бігу FlashRun, на таку велику кількість учасників вони не розраховували. Навіть медалі довелось двічі дозамовляти. Загалом зареєструвались для участі більше двох сотень бігунів різного віку. Оскільки кожен міг вибрати собі дистанцію за власними можливостями – від дитячих сотень метрів до професійних десятків кілометрів.

Організаторки змагань клуб FlashRun

Передувала бігу масова руханка та старт із жовто-синьої хмари, яку фарбами створили самі учасники забігу.

Старт

Основною метою проведення заходу, окрім популяризації здорового способу життя, був збір коштів на автомобіль для наших військових і команда організаторів і з цим майже впоралась.

Також дівчата хотіли б особливо подякувати відомим хмельничанам, що їм допомогали. Леся Нікітюк рекламувала забіг у себе на сторінці, а Вадим Мічковський (Дядя Жора) крім допомоги і сам став учасником забігу.

Наступний захід, який уже починають готувати дівчата із FlashRun, буде більш складнішим і мати змагальний характер. За задумом, це має бути щось схоже на міжнародні змагання в бігу з перешкодами Race Nation.

Забіг, що супроводжувався перш за все гарним настроєм учасників і організаторів, завершився спільними фото та побажаннями миру українській землі.

https://xmel.km.ua/

101
Розказати друзям
Хмель